СОЛЕНИ КРОАСАНИ

СОЛЕНИ КРОАСАНИ

Модел:

Цена:

Направете запитване

  • ОПИСАНИЕ

СОЛЕНИ КРОАСАНИ-ПРЯСНО ИЗПЕЧЕН КРОАСАН С ЛУКАНКА ,ЧЕДЪР  И ЗЕЛЕНА САЛАТА.